ZERO

Od nič… do neskončnega videza: celotna linija oblikovanja za volumen, oblikovanje, modeliranje, strukturo in neurejene lase hitro in enostavno ustvari najsodobnejši videz.

silky barva za lase 100ml

PERFECT SMOOTH

 

Krema za ravnanje las 200 ml

Krema za gladke in ravne lase. Odstranjuje kodre in ščiti lase pred vročim sušilcem in vlago.

IRON MOUSSE

Pena za lase 300 ml

Pena, ki lasem daje volumen in moč ter jih pusti mehke in sijoče. Idealno za vse tipe las.

silky hidrogen belilo za lase
silky restruktuirni losjon za lase

VOLUMIZING NO GAS

Sprej za volumen las 300 ml

Lak za lase, ki lasem daje dolgotrajen volumen, obliko in sijaj. Lase pusti mehke na dotik, jim daje sijaj in dolgotrajno obstojnost. Ne pušča sledi. Pri česanju se zlahka odstrani s krtačo za lase.

REW COLOR

MEGA HOLD +

Trden lak za lase 500 ml

Lak za lase, ki zagotavlja izjemno moč, visok sijaj in nadzor. Daje naraven videz, neguje lase, jim daje volumen in popoln nadzor.

REW COLOR

WEB

Pajkova mreža 100 ml

Modulacijska pasta s pajkovim učinkom. Idealno za ustvarjanje neurejenega in strukturiranega videza. Odlično za popravljanje pričeske in čvrstost.

REW COLOR

CRYSTAL SERUM

Tekoči kristali 125 ml

Za še posebej lep in zapeljiv sijaj. Idealno za dodajanje sijočega, svilnatega sijaja lasem. Pomaga preprečiti razpokane vrhove.

GLAZE SHAPE

Sijaj za lase 250 ml

Brez trdnosti, glajenja in zaščitnega pršila. Lase pusti svilnato mehke, zelo sijoče. Idealno za modeliranje prazničnih pričesk.

ZAŠČITNO OLJE
REW COLOR

PEARL SMOOTHIE

Gel za sijoče lase 100 ml

Biserni gel z žametno teksturo za sijoče lase in sijoč lesk. Enostaven za oblikovanje, lasem daje elastično moč. Majhno količino nanesite na konico prsta in oblikujte mokre ali suhe lase.

GLOSSY GLUE

Sijajni akrilni gel 150 ml

Neizmerno močan akrilni gel z zmožnostjo oblikovanja in dviga volumna, kot si želimo. Majhno količino nanesite na konico prsnega koša in nanesite na mokre ali suhe lase.

ZAŠČITNO OLJE
REW COLOR

OPAQUE STYLER

Matirajoča pasta 100 ml

Mat pasta pomaga okrepiti, strukturirati in pridobiti polne lase. Zagotavlja moč, elastičnost in volumen. Inovativen izdelek, idealen za ustvarjanje neurejenih las s prsti.