.01 PROFESSIONAL COLOR CARE

Neomejene možnosti barvanja in moderni odtenki so sposobni zadovoljiti vse zahteve, od najbolj resnih in tradicionalnih do najbolj inovativnih in trendovskih. Neskončni odtenki barv poživijo vsako fantazijo.

silky barva za lase 100ml

SILKY COLOR 100 ml

Silky barva 100 ml

Barve Silky Professional Color Care vam omogočajo, da spremenite naravno barvo vaših las z uporabo najnovejših barvnih pigmentov v strukturi las. Njegova specifična formula združuje čiste barve in mešanico visoko izbranih kozmetičnih snovi s hranilnimi, mehčajočimi in antistatičnimi lastnostmi, ki negujejo poškodovane lase ter jim dajejo moč in sijaj.

OXIGEN 10/20/30/40 VOL

Hidrogen 1000ml

Razvijalec barve ima kremasto strukturo, ki omogoča optimalno vezavo na lase ter s tem varen in stabilen prenos barve z vsemi njenimi odtenki. Obogateno je z oljem Limnanthes Alba. Ščiti kožo in lase, obnavlja in popravlja strukturno povrhnjico las, naredi svetlo in elastično ter tako zagotavlja učinkovito kozmetično delovanje.

silky hidrogen belilo za lase
silky restruktuirni losjon za lase

BLEACHING POWDER BLUE

Modri ​​belilni prašek 500g

Izboljša beljenje z učinkom proti rumenenju, omogoča hitro in intenzivno posvetlitev do 7 tonov. Prisotnost visoko zmogljivih modrih mikro pigmentov zagotavlja odličen učinek proti rumenenju in ublaži grdo rumeno barvo, ki je značilna za beljene lase.

REW COLOR

RAW COLOR

Kozmetični odstranjevalec barve 100 ml x 2

Sistem za popolno ali delno korekcijo kozmetične barve, zmanjša učinek. V dveh fazah. Rezultat: odstrani vse vrste kozmetičnih barv. Plus: pušča naravni pigment las nedotaknjen. Enostaven za uporabo, omogoča maksimalen nadzor med uporabo.

PROTECTIVE OIL

Olje za zaščito kože pred madeži 150ml

Ščiti lasišče, preprečuje problem občutljivosti lasišča. Preprečuje madeže barve za lase na koži. Aktivne sestavine: pantenol, glicerin.

ZAŠČITNO OLJE